MEGA SKANDALE – Det er umulig å vinne i en Norsk Domstol der staten har interesser på den ene siden..nå vet vi hvorfor

av Howard Widding – 22.12.2018 – oppdatert 8.1.2019

Dette er om mulig den største juridiske skandalen i Norge noen gang

Det er gammelt nytt at det å vinne i en Domstol der staten har interesser på den ene siden er så godt som umulig, og årsaken har vi funnet nå.

I det Demokratiske Maktfordelings prinsipp skal de 3 statsmaktene REGJERING – STORTING – HØYESTERETT
vokte og om nødvendig stoppe en av andre

Det forekommer IKKE i Norge, der var statskupp i 1939 og Krigsoppgjøret var ikke akkurat iht lovene våre, men HØYESTERETT grep ikke inn.

Før en embetsmann som en Dommer jo er, kan starte i jobben skal han etter Grunnlovens §21 sverge en ed til Grunnloven og Kongen.

Den høres liksom grei nok ut den, bortsett fra at etter at parlamentarismen ble innført, mener man IKKE Kongen, men REGJERINGEN.

Derav har den samlede Dommerstanden som er satt til å vokte Regjeringen og Stortinget, SVERGET SEG TIL INHABILITET, FØR DE STARTET.

SAMTLIGE DOMMER AVSAGT, DER STATEN HAR INTERESSER PÅ DEN ENE SIDEN ER ALLE SOM EN UGYLDIGE, DA INGEN NORSK DOMMER ER HABIL I SAKER SOM VEDRØRER DET OFFENTLIGE NORGE.

Denne skandalen er større enn jeg tør tenke på, men dette avsetter hele systemet, da det Demokratiske maktfordelingsprinsipp har vært en illusjon siden 1884.

Jeg og min familie er påført tap i “mange” millioners-klassen av KORRUPTE DOMMERE som altså er VELORGANISERT KRIMINALITET, men jeg har kun tapt penger, hva med de som mistet barna sine til Barnevernet i en Norsk Domstol?

https://www.stortinget.no/no/Grunnlovsjubileet/Debatt/Unge-politiske-stemmer-om-Grunnloven/Om-a-lese-Grunnloven/

Stortinget omtaler MAKTFORDELINGS PRINSIPPET her i dette link
Maktfordeling mellom Stortinget, regjeringen og domstolene er et sentralt prinsipp i Grunnloven fra 1814. En viktig problemstilling for tenkerne på 1700-tallet var hvordan borgerne kunne beskyttes mot maktmisbruk. “

Parlamentarismens gjennombrudd kan betraktes som en utvidelse av demokratiet og et viktig skritt på veien mot et moderne folkestyre. Selv om parlamentarismen svekket maktfordelingsprinsippet, gjelder tredelingen også i dag .

Men det var altså i 1814 og 70 år etter 1884 opphører den, og nå i 2018 er det altså 134 år siden maktfordelingen opphørte, så påstanden til regjeringen i avsnitt 2 her er jo positivt feil, der er ingen 3 deling ettersom ED har bundet 2 av de sammen.

Det har altså IKKE vært demokratisk maktfordeling i ca 2/3 deler av Grunnlovens levetid kan vi konstatere. .

BILDER fra “bruksanvisningen til Grunnlovens 200 års jubileum”

Juristen Herman Berge har omtalt maktfordelingsprinsippet i denne artikkelen.

For å si det enkelt: Etterlevelse av maktfordelingsprinsippet hindrer ikke i seg selv korrupsjon. Prinsippet sørger i beste fall bare for at de tre maktorganer forblir like korrupte.

http://www.rettsnorge.com/artikler/2014/Juni/050614_Politi_og_dommer.htm

En annen blogger har også fått se og oppleve retts-satan Norge i all sin vederstyggelighet, og vi er bare noen få av ufattelig mange, men de fleste har ikke det som skal til for å skrive om saken sin

https://www.villmarken.no/rettsvesen/?page_id=1681

og ikke minst Dennis Bowen som har sultestreiket…
Dennis kan nok for noen oppfattes brysk og useriøs grunnet ett noe vel farverikt språk til tider, men tro meg, han er alt annet enn useriøs.

Han har opplevd ett mareritt de færreste har pervers nok fantasi til å danne seg et lite innblikk i, men hans opplevelser vil uansett være verre en dine fantasier, for hans liv er ikke fantasier med den brutale virkelighet

Når du både mister huset, bilen og alle ungene med urette, og på toppen opplever ett Politi og rettsystem som ikke kun opprettholder disse ufattelig grove krenkelsene av hele hans familie, men gjør de større, ja da ville nok vi alle tatt av hanskene og omtalt en spade som en spade.

I Dennis og hans families situasjon kan man IKKE fortsette med å omtale en spade som : Ett statisk og manuelt ergonomisk instrument for bruk til manuell human-energi-basert deling og elevering samt modifisering og planering av sedimenter, stein-arter og biologiske samt og eller ikke biologiske eller temperatur reduserte og krystalliserte H20 masser , da må kortversjonen SPADE være god nok, for alle vet vel hva en spade er eller, eller må begrepet SPADE forklares og defineres som jeg gjorde det for at poenget skal gå inn?

https://333rebuke.com/2018/12/22/grusomt-er-det-eneste-ordet-som-gir-noen-mening-a-bruke/?fbclid=IwAR0-ZRKmN3J4wjqBpyK5VrgVQICchfE8L7dFPrWyeTKpN21BzZ0-D0J0-VQ

Published by

howardwidding1349

En som ikke lar seg kue av banditter.

8 thoughts on “MEGA SKANDALE – Det er umulig å vinne i en Norsk Domstol der staten har interesser på den ene siden..nå vet vi hvorfor”

 1. Jeg har vært i stormen med dette ti-hode-de trollet ,, Staten“ i Pionerdykker-saken `og kan bare signere det du beskriver som ,,selv-opplevd`.. Signeres “!”

  Like

  1. Ja jeg glemte i farta å nevne dere Pioner dykkerne, og før dere igjen Krigsseilerne som ble fratatt sin hyre i Nortraship ved hjelp av den nå beviselig gjennom korrupte Høyesterett.

   Jeg skal først snakke litt med Herman Berge jeg har jobbet sammen med noen rettsrunder, for han har den største kompetansen på den delen av historien, så jeg vil bare lage ett avsnitt og linke videre, men vil ha hans GO for det først.

   Like

 2. Ja denne går dypt. Hvor mange i Storting og Regjering har vært klar over dette opp gjennom tidene? Hvor mange er det som visste noe og forsøkte å si noe og som siden ble snikmyrdet? Hvordan kunne dette monsteret få næring til å fortsette på samme vis helt til idag? Derfor har Åndsmakten sagt stopp:

  og erklærer:

  FORDI MENNESKEHETEN STÅR PÅ RANDEN AV EN VERDENSKRISE AV ENORME PROPORSJONER, ER DET LIVSVIKTIG AT JEG, KRISTUS, KOMMER TIL ALLE SOM VIL LYTTE.

  JEG VIL ADVARE DEM I HØYE STILLINGER I KIRKEN, DOMSTOLER OG REGJERING SOM FEILER I DERES ANSVAR MOT MENNESKER I DENNE KRITISKE TIDEN. DE VIL EVENTUELT MOTTA TILBAKE ENORMT MERE AV DEN MANGEL PÅ MORAL SOM DE VISTE NÅR DE MISLIGHOLDT SINE JORDISKE PLIKTER. DE VIL FØLE SMERTEN AV LIVENE TIL DEM SOM HAR BLITT SKADET OG ØDELAGT PÅ GRUNN AV DERES MORALSKE UAKTSSOMHET, SPUNNET PÅ SINE EGNE LIV.

  Like

 3. Det er mange som ikke klarer å ta til seg evangeliet, det er fremmed og gjort til eventyr via skap marxsismen vi har, men de bør da stille seg noen helt enkle spørsmål.

  Om dette koker ned til “rett eller galt” ift. hvordan vi lever våre liv,(kampen mellom det gode og det onde) og deretter leser at NIMROD som altså er barnebarn av NOA er FUNNET i IRAK (ja Noa med Noas ARK), ja da er det vel på tide å endre sin oppfattelse av hva Bibelen er for noe eller?

  Her ett google search om NIMROD, men gå gjerne videre selv og søk om FALLEN ANGELS, for NIMROD hadde altså DNA fra the Fallen ones, og hans DNA som er konstatert “manipulert”, og det for 3500 år siden er “tilsatt” FLUE DNA.

  Dette DNA er ufattelig nok å få kjøpt på London stock exchange

  https://www.google.com/search?q=nimrods+tomb+found+intact&oq=nimrod+tomb&aqs=chrome.2.69i57j0l4.8788j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s